Voor onze W.P. Blokpoelschool zoeken wij een super enthousiaste en super gemotiveerde locatiedirecteur.

Heb jij  veel affiniteit voor het speciaal onderwijs én onze groep leerlingen? Per 1 augustus 2019 zijn wij op zoek naar een nieuwe locatiedirecteur!

Wat ga je doen?
Als locatiedirecteur geef je onder eindverantwoordelijkheid van de meerscholendirecteur leiding en sturing aan onze school. Je geeft dagelijks leiding aan een team van 30 personen. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van 120 leerlingen met een ZMOK- en ZMOLKproblematiek. Daarnaast zorg je ervoor dat de school zich verder ontwikkelt op gebied van didactiek en pedagogisch handelen. Je werkt samen met de andere twee scholen voor speciaal onderwijs Gedrag en met onze ambulante expertgroep van de stichting De Haagse Scholen..

Wat neem jij mee?
– jij zorgt voor een veilige sfeer op school;
– je straalt rust en tegelijkertijd energie uit;
– jij kan op een transparante, duidelijke en integere manier dagelijks leidinggeven;
– luisteren naar collega’s, leerlingen en ouders is voor jou geen probleem;
– jij kan onze huidige teamspirit vasthouden;
– jij bent bekend met de gedragsproblematiek van onze leerlingen en
– jij durft nieuwe ontwikkelingen in te zetten, zoals het uitbouwen van ons ZMOLK aanbod.

Herken jij jezelf hierin en kun jij goed samenwerken met collega-locatiedirecteuren en een meerscholendirecteur? Dan ben jij misschien wel onze toekomstige locatiedirecteur.

Onze school
De Inspecteur W.P. Blokpoelschool is een school voor Speciaal Onderwijs voor leerlingen met ernstige gedragsproblematiek en/of systeemproblematiek. De gedragsproblematiek van onze leerlingen heeft een externaliserend karakter.
Op de Blokpoelschool werken we vanuit de waarden veiligheid, samenwerking en eigenheid en staan we voor structuur, flexibiliteit en de balans tussen in- en ontspanning. Binnen onze school stellen we de kwaliteiten van de leerling voorop met als basisgedachte ‘elke dag een nieuwe kans’.

Tot slot
Wij bieden je coaching en begeleiding om je optimaal als schoolleider te ontwikkelen. Wil je aan de slag op onze prachtige school? Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie.

Opleidingseisen
Een onderwijsbevoegdheid aangevuld met een opleiding schoolleider primair onderwijs of dit certificaat binnen twee jaar willen halen.

Gewenste ervaring
Ervaring en affiniteit met leerlingen met een ernstige gedragsproblematiek en ervaring in een leidinggevende functie binnen het onderwijs.

Betrekkingsomvang
1,0

Salarisschaal
AC

Ingangsdatum van de functie
1 augustus 2019

Sluitingsdatum vacature
15 juni 2019

Solliciteren?
Neem een kijkje op onze website: www.blokpoelschool.nl.
Of neem contact met onze meerscholendirecteur Hanneke Blom (0640208208) voor meer informatie. Jouw sollicitatie, voorzien van cv, ontvangen wij graag per mail: h.blom@blokpoelschool.nl.